Over TIP Zelhem

TIP Zelhem (Toeristisch Informatie Punt Zelhem) is een zelfstandige vereniging.
TIP Zelhem draait geheel op de inzet van vrijwilligers. Deze vrijwilligers dragen Zelhem en haar omgeving een warm hart toe. Vrijwilligers die veel van Zelhem weten en alle mooie plekjes in de omgeving kennen en deze kennis graag door geven aan mensen die deze prachtige plekken ook willen ontdekken.

Op deze pagina vindt u bedrijven die zich bij het TIP Zelhem hebben aangemeld, aangevuld met bedrijven die zich destijds bij de VVV-Zelhem hebben aangemeld. U zult dus niet alle bedrijven en ondernemers uit Zelhem en omgeving op deze pagina treffen. Wel krijgt u een reëel en uitgebreid idee van wat Zelhem u te bieden heeft.

Pand

Naast deze website, kunt u ons een fysiek bezoek brengen. U vindt het TIP op de  Markt in het midden van tapperij en eeterij “de Smoks”, in het hart van Zelhem.

Openingstijden

Het Toeristisch Informatie Punt is  in november geopend op vrijdag en zaterdag  van 10:00 tot 15:00 uur.
Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u informatie? Mail naar tpzelhem@gmail.com.

Aanmelden

Wilt u zich als bedrijf / ondernemer aanmelden bij het TIP Zelhem, klik dan op ‘Aanmelden’ onder de knop ‘TIP Zelhem’ (of klik hier) en laat uw (bedrijfs)gegevens achter. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen.

Met vriendelijke groet,

Toeristisch Informatie Punt Zelhem