Over TIP Zelhem

TIP Zelhem (Toeristisch Informatie Punt Zelhem) is een vereniging die de leemte invult die door het sluiten van het agentschap in Zelhem van VVV Bronckhorst is ontstaan. Het  TIP Zelhem draait geheel op de inzet van vrijwilligers. Deze vrijwilligers dragen Zelhem en haar omgeving een warm hart toe. Vrijwilligers die veel van Zelhem weten en alle mooie plekjes in de omgeving kennen en deze kennis graag door geven aan mensen die deze prachtige plekken ook willen ontdekken.

Op deze pagina vindt u bedrijven die zich bij het TIP Zelhem hebben aangemeld, aangevuld met bedrijven die zich destijds bij de VVV-Zelhem hebben aangemeld. U zult dus niet alle bedrijven en ondernemers uit Zelhem en omgeving op deze pagina treffen. Wel krijgt u een reëel en uitgebreid idee van wat Zelhem u te bieden heeft.

Pand

Naast deze website, kunt u ons vanaf omstreeks het paasweekeinde tot en met de herfstvakantie ook een fysiek bezoek brengen. In het gebouwtje naast de Lamberti kerk, in het hart van Zelhem, vindt u het Toeristisch Informatie Punt.

Openingstijden

Helaas, het TIP is gesloten tot het  voorjaar van 2020.
Het TIP blijft via de mail bereikbaar voor uw vragen.

Aanmelden

Wilt u zich als bedrijf / ondernemer aanmelden bij het TIP Zelhem, klik dan op ‘Aanmelden’ onder de knop ‘TIP Zelhem’ (of klik hier) en laat uw (bedrijfs)gegevens achter. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen.

Met vriendelijke groet,

Toeristisch Platform Zelhem