Over TIP Zelhem

TIP Zelhem (Toeristisch Informatie Punt Zelhem) is een vereniging die de leemte invult die door het sluiten van het agentschap in Zelhem van VVV Bronckhorst is ontstaan. Het  TIP Zelhem draait geheel op de inzet van vrijwilligers. Deze vrijwilligers dragen Zelhem en haar omgeving een warm hart toe. Vrijwilligers die veel van Zelhem weten en alle mooie plekjes in de omgeving kennen en deze kennis graag door geven aan mensen die deze prachtige plekken ook willen ontdekken.

Op deze pagina vindt u bedrijven die zich bij het TIP Zelhem hebben aangemeld, aangevuld met bedrijven die zich destijds bij de VVV-Zelhem hebben aangemeld. U zult dus niet alle bedrijven en ondernemers uit Zelhem en omgeving op deze pagina treffen. Wel krijgt u een reëel en uitgebreid idee van wat Zelhem u te bieden heeft.

Pand

U vindt het TIP op de hoek van de Markt en de Smidsstraat, Markt 27 in Zelhem.

Openingstijden

Het TIP is op  maandag  en woensdag t/m zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur geopend.
Helaas zijn wij op dinsdag gesloten.

Aanmelden

Wilt u zich als bedrijf / ondernemer aanmelden bij het TIP Zelhem, klik dan op ‘Aanmelden’ onder de knop ‘TIP Zelhem’ (of klik hier) en laat uw (bedrijfs)gegevens achter. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen.

Met vriendelijke groet,

Toeristisch Platform Zelhem