vlag-tip

Over TIP Zelhem

TIP Zelhem (Toeristisch Informatie Punt Zelhem) is een organisatie die de leemte invult die door het sluiten van het agentschap van VVV Bronckhorst  is ontstaan. Het TIP Zelhem geheel op de inzet van vrijwilligers. Deze vrijwilligers dragen Zelhem en haar omgeving een warm hart toe. Vrijwilligers die veel van Zelhem weten en alle mooie plekjes in de omgeving kennen en deze kennis graag door geven aan mensen die deze prachtige plekken ook willen ontdekken.

Op deze pagina vindt u bedrijven die zich bij het TIP Zelhem hebben aangemeld, aangevuld met bedrijven die zich destijds bij de VVV-Zelhem hebben aangemeld. U zult dus niet alle bedrijven en ondernemers uit Zelhem en omgeving op deze pagina treffen. Wel krijgt u een reëel en uitgebreid idee van wat Zelhem u te bieden heeft.

Pand

Naast deze website, kunt u ons een fysiek bezoek brengen. U vindt het TIP in het gebouwtje naast de Lamberti kerk in het hart van het centrum in Zelhem.

Openingstijden

Het Toeristisch Informatie Punt is op maandag van 11:00 tot 15:00 uur geopend. Dinsdag, woensdag en donderdag van 10:00 tot 15:00 uur, vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur en zaterdag is het TIP geopend van 10:00 tot 15:00 uur.
Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u informatie? Mail naar tpzelhem@gmail.com.

Aanmelden

Wilt u zich als bedrijf / ondernemer aanmelden bij het TIP Zelhem, klik dan op ‘Aanmelden’ onder de knop ‘TIP Zelhem’ (of klik hier) en laat uw (bedrijfs)gegevens achter. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen.

Met vriendelijke groet,

Toeristisch Informatie Punt Zelhem