smokshanne-rit
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 07/10/2018
9:00 - 17:00

Locatie
in en rond het dorp

Categorieën


Voor de 14 e keer vindt “de Smoks Hanne Rit”plaats. Rijplezier en nostalgie, Old Timers, bijzondere auto’s, motoren en bromfietsen die deze dag door het mooi Achterhoeks landschap rijden.
Het vertrek is vanaf het bedrijven terrein bij firma Gesink BV aan de Burg. Langmanweg 2 in Zelhem.
Deelnemers kunnen zich vanaf 9:00 uur aanmelden bij de inschrijf stand. Uiteraard staat de koffie klaar voor u. Aan de deelnemers die zich hebben ingeschreven, wordt een route boekje en rallyschildje van de “Smoks Hanne Rit”verstrekt, een lunch pakket en een voucher voor het traditionele “stampotten buffet”.
De oldtimer auto’s, motoren en bromfietsen vertrekken voor een gezamenlijke rit van ongeveer 100 km. door het mooie landschap van de gemeente Bronckhorst.
Voor de bromfietsen is er een aangepaste route (50 km)
Na de rit, om ongeveer 12:00 uur worden de voertuigen tentoongesteld en zijn dan te bewonderen tot 17:00 uur in het gezellige centrum van Zelhem.
Voor de bezoekers zijn er ook gezellige terrassen, modeshows en live muziek.  Voor de inderen is er een voorstelling van het Land van Jan Klaassen en een springkussen Het geheel is gratis toegankelijk voor het publiek.

Deelname aan de Smoks Hanne Rit kost € 10,– per voertuig en per inzittende € 5,– extra.

Bezitters van oldtimers kunnen zich aanmelden via de websites:

www.smokshanneritzelhem.nl en www.smokshannerit.nl
of ga naar Facebook : Smoks Hanne Oldtimerrit Zelhem.