openluchtspel
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 11/07/2019 - 14/07/2019
0:00

Locatie
"De Boerderij"

Categorieën


Buurt- en toneelvereniging De Meene zal in de tweede week van juli 2019 weer een mooi openluchtspel uitvoeren met ditmaal in de hoofdrol twee vrijgezelle broers en hun melkvee boerderij. Tenminste, voor zolang er nog melkvee zal rondlopen!
Het oorspronkelijke blijspel is door regisseur Sander van Voorst omgeschreven naar een openluchtspel. De spelers kunnen zich dan ook uitleven met alle gewoontes en gebruiken uit de jaren 60. De spelersgroep kan dit jaar rekenen op vele figuranten. Ook het rijdend materiaal uit die tijd is volop aanwezig. Met elkaar een prachtig spel vol humor en kijkplezier!
Waar de ene broer een enthousiaste koeienliefhebber is, heeft de andere vooral wat met paarden. Maar de traditie van het familiebedrijf telt zwaar. En als dan ook nog de paarden liefhebbende broer op een dag een stoeterij wil beginnen, duurt het niet lang of de bom barst. Dat komt niet in het minst door de knecht die door de plaatselijke dominee bij de
broers aan een baan is geholpen. Voeg hierbij de komst van een tweetal jonge dames die als stalhulp op de stoeterij aan de slag willen plus de twee op geld beluste oudere zusters en de problemen liggen werkelijk voor het oprapen.
De openluchtvoorstellingen zullen plaatsvinden op donderdag 11, zaterdag 13 en zondag 14 juli in buurtschap De Meene te Zelhem en zijn voor iedereen toegankelijk.
De locatie is wederom bij “DE BOERDERIJ” aan de Meeneweg 4 en de toegangskaarten zijn vanaf heden in de voorverkoop bij Sigarenmagazijn Roenhorst
te Zelhem en via de website www.meene.nl