nostalgische-foto-custom
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 12/06/2018 - 23/08/2018
0:00

Locatie
Museum Smedekinck

Categorieën


Bij Museum Smedekinck is vanaf dinsdag 12 juni een expositie van Fotogroep Gendringen te zien. Het thema is “nostalgie”. De foto’s zijn aangevuld met voorwerpen uit het eigen depot van het museum. De expositie is te bezichtigen t/m 23 augustus.

Fotogroep Gendringen bestaat uit 18 leden. Doel van de groep is het van elkaar leren en zo beter te worden in fotografie. Er worden opdrachten gemaakt, die tijdens de clubavonden worden besproken. Af en toe worden deskundigen uit de praktijk uitgenodigd. Er worden ook opdrachten met een thema gegeven, voor een expositie in bijvoorbeeld Debbeshoek in Ulft en andere verzorgingshuizen.
De expositie die vanaf 12 juni bij Museum Smedekinck te zien is, heeft als thema “nostalgie”. De foto’s van een ouderwetse handnaaimachine, voorraadblikken van email, een bakelieten telefoon, een autobus uit vroeger dagen, enzovoort, zullen voor velen een feest van herkenning betekenen.
Maar ook de jongere bezoekers zullen de nostalgische foto’s met plezier bekijken.
De foto’s worden door het museum aangevuld met voorwerpen die erbij aansluiten, zoals een bushalte van de GTW (Gelderse Tramwegen), emaillen
voorwerpen, enzovoort.
Museum Smedekinck, Pluimersdijk 5, 7021 HW Zelhem
www.museumsmedekinck.nl, www.facebook.com/museumsmedekinck
Openingstijden zomerseizoen (april t/m oktober): elke dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag en elke 1ste en 3de zondagmiddag van de maand van
13.30 tot 17.00 uur.
Groepen vanaf 15 personen kunnen op afspraak ook buiten genoemde openingstijden het museum bezoeken.
Entree: 4 euro. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.
Museum Smedekinck inclusief kruidentuin is geheel rolstoelvriendelijk en
heeft een invalidentoilet.