Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 24/07/2019
0:00

Locatie
Museum Smedekink

Categorieën


Traditiegetrouw is er bij Museum Smedekinck in Zelhem in de eerste week waarin alle basisschoolleerlingen in Nederland zomervakantie hebben een Kinderspektakelmiddag boordevol activiteiten voor kinderen t/m 12 jaar.
Dit jaar is dat op woensdag 24 juli, van 13.00 tot 17.00 uur. Ook oudere broers en zussen, vaders en moeders, opa’s en oma’s zijn welkom en hoeven zich niet te vervelen.
Er zijn zowel creatieve als sportieve activiteiten voor groot en klein en jong en oud. Van de magische verfmachine tot de klimbaan van de Zelhemse survivaltrainingsgroep Jan in ’t Touw. Voor de allerkleinsten is er o.a. een zandbult. Ook mogen ze zich laten schminken. Alle kinderen kunnen zich verkleden als “Ot en Sien” en zich zo laten fotograferen, gezeten op een
schoolbankje uit de 1 ste helft van de vorige eeuw. Ook in de kruidentuin zijn activiteiten. Daar kan een lavendelzakje of een flesje kruidenazijn worden
gemaakt. Verder zijn er een hondenbehendigheidshow en een kleindierenshow, komt er een wijkagent met politiebusje en is ook de Bibliotheek West-Achterhoek aanwezig, o.a. om voor te lezen.
Kinderen t/m 12 jaar betalen 2,50 euro entree (incl. 1 x ranja) en mogen gratis aan alle activiteiten, uitgezonderd het kruidenazijn maken, deelnemen.
Alle zelfgemaakte spulletjes mogen gratis mee naar huis. Voor een warme wafel, ijsje uit een ouderwetse ijscokar, koffie, thee, enzovoort, wordt wel een vergoeding gevraagd.
De entreeprijs voor bezoekers ouder dan 12 jaar is 4,50 euro.

 

HELAAS: AFGELAST VANWEGE DE HITTE