kinder-vakantie-week
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 13/08/2018 - 17/08/2018
0:00

Locatie
Pelikaanse bos

Categorieën


De kindervakantieweek is er voor kinderen die op de basisschool zitten. Kom je uit Zelhem of omgeving en zit je op de basisschool (vanaf 6 jaar) en wil je weten wat er zich allemaal gaat afspelen? Geef je dan op voor de kindervakantieweek van Zelhem georganiseerd door de Stichting Jeugd- en Jongerensociëteit Zelhem! Onder de vrijwilligers wordt de kindervakantieweek al jaren “kvk” genoemd. Kvk komt eigenlijk van “kindervakantiekamp”, maar is door de jaren heen uitgegroeid tot de afkorting van kindervakantieweek. De kvk wordt trouwens door louter vrijwilligers georganiseerd!

Wat?

Ieder jaar weer wordt de gehele kindervakantieweek in een verhaal gegoten, hierdoor wordt de hele week één groot avontuur wordt. Volgens traditie wordt de week gestart met een lawaaioptocht, om vervolgens in het Pelikaanse bos (gelegen aan de rand van Zelhem nabij de sportvelden) te beginnen met het befaamde hutten bouwen. Verdere vaste onderdelen van de week zijn het nachtspel op de woensdagavond met vervolgens een overnachting, het zwemmen op de donderdagmorgen en de afsluiting van de week waarbij de ouders ook worden uitgenodigd.

Wanneer?

De week speelt zich altijd af in de zomervakantie. In 2018 vindt de kindervakantieweek plaats in week 33, dit is van maandag 13 augustus t/m vrijdag 17 augustus 2018. Op zondag 12 augustus starten we met een kennismakingsmiddag.

Inschrijven?

De inschrijving voor de kindervakantieweek 2018 is geopend vanaf vrijdag 1 juni 2018. U kunt via https://kvkinschrijving.jeugdsooszelhem.nl de inschrijving(en) van uw kind(eren) doen. Inschrijfgeld: € 17,50 per kind. Betaling dient direct na inschrijving te geschieden via iDeal.